Друк
Багатомовний маркетинг у соціальних мережах в Ужгороді, Закарпатті, по Україні та в світі

Послуги SMM в Ужгороді, Закарпатті та Україні

Сучасний бізнес повинен бути гнучким. Компанії малого та середнього бізнесу все частіше звертаються до соціальних мереж як до одного з найбільш ефективних інструментів інтернет-маркетингу. Чимало відомих сьогодні брендів (Disney, GoPro, Patagonia, Sony Pictures, Nike) свого часу зробили ставку на рекламну кампанію саме у соціальних мережах.

Як результат, вони досі залишаються в трендах та знаходять шанувальників навіть серед наймолодших користувачів інтернет-простору.

Разом із розвитком інтернет-маркетингу набирає обертів SMM (social media marketing) – найпотужніший інструмент просування бренду з метою залучення клієнтів із соціальних мереж. Якщо у вашої компанії досі немає профілю у Facebook чи Instagram, як не прикро, для більшості потенційної аудиторії вас просто не існує. Понад 90% обговорень брендів та їх товарів відбувається саме на сторінках соціальних мереж.

Завдяки SMM-просуванню ви можете не тільки підвищити впізнаваність та продажі компанії, але й за доступною ціною отримати якісний трафік на корпоративний сайт. Розширення охоплення аудиторії зацікавлених користувачів дозволить вивести сайт компанії в ТОП пошукових систем. Якщо це основна мета вашого бізнесу – тоді наступна інформація для вас.

Чим SMM корисний для бізнесу?

У час пандемії соціальні мережі стали найефективнішим каналом взаємодії з цільовою аудиторією. Чимало бізнесів втрималися на плаву саме завдяки стрімкому переходу в режим онлайн. Відомі компанії виводять нові продукти на ринок з опорою на цифрові можливості. Саме через віртуальні платформи ви можете дізнатися більше про вподобання ваших потенційних клієнтів, їх потреби та ставлення до вашого бренду. Це допомагає виявити слабкі місця та миттю їх покращити.

При цьому у власників великих компаній зазвичай не вистачає часу на розробку та реалізацію SMM-стратегії. Неякісне, нерегулярне просування буде неефективним для компанії та потягне за собою фінансові втрати. Щоб цього уникнути, варто довіритися фахівцям у цій справі. SMM-спеціалісти – це люди, які завжди в курсі цифрових оновлень, модних трендів та актуальних методів просування ідей. 

Якісний SMM-супровід допомагає:

SMM дає можливість персоналізувати бренд, а значить, замовник має більше шансів завоювати кредит довіри у своїх клієнтів. На офіційних сторінках ви можете показувати «внутрішню кухню» вашого бізнесу: особливості виробництва товарів, щоденні наради, курси підвищення кваліфікації працівників, корпоративні поїздки, фотографії ваших клієнтів та реалізованих проєктів, проблеми, з якими стикається бізнес у процесі свого розвитку. Це все – реальні епізоди, які формують «обличчя» вашого бізнесу в очах користувачів соцмереж. Деякі публікації недоречно публікувати на офіційному сайті, проте вони чудово спрацюють на мережевих сторінках задля налагодження діалогу з вашими читачами. Як правило, людина довго вагається у тому, щоб зробити дороговартісне замовлення на офіційному вебсайті. Водночас у соціальних мережах потенційний клієнт може відразу дати реакцію на вподобані товари, а менеджери зі свого боку зможуть проаналізувати статистику та особисто запропонувати читачам раніше вподобані ними послуги та товари.

Навіщо платити більше?

Просуванням бізнесу у соціальних мережах, як правило, займаються креативні агенції. Вони пропонують для вас створення візуальної концепції, написання тематичних матеріалів, налаштування рекламних кампаній. Кожна послуга має свій тариф, тож замовнику потрібно бути готовим до значних капіталовкладень на старті. 

Натомість компанія «GlobalQuickWeb» пропонує для вас послуги з розробки вебсайтів та якісного просування вашого бізнесу у пошукових системах та соціальних мережах. Наші фахівці визначають причини неефективності корпоративного сайту та забезпечують відчутне зростання замовлень та зацікавленості цільової аудиторії через різноманітні канали комунікації. Таким чином ви отримуєте не тільки розробку SMM-стратегії, але й аналіз ефективності вебсайту вашої компанії. За детальною консультацією ви можете звернутися до наших спеціалістів.

Продажі залежать від стратегії SMM

Мета будь-якого бізнесу – успішні продажі. Досягти цього можливо різноманітними методами:

Всі ці інструменти добре працюють у комплексі: для цього SMM-спеціалісти складають контент-план та уважно стежать за настроями аудиторії. Грамотне ведення бізнес-сторінок бренду передбачає якісне візуальне наповнення, інформативні публікації, актуальну інформацію про товари та послуги компанії-замовника. Саме аналіз цільової аудиторії бренду, робота з негативними відгуками, стратегічне планування контенту створюють безпрограшну стратегію з успішного просування вашого проєкту. 

Проте замовнику варто розуміти, всі вищеперераховані інструменти – це тільки «наживка». Успіх бренду у соціальних мережах неодмінно базується на контенті – будь-якому віртуальному продукті, який споживає ваша аудиторія. Сюди належить візуальне оформлення, текстовий супровід публікацій, прямі трансляції, корисні лонгріди на вашому сайті, яскрава презентація переваг вашого бізнесу. Наприклад, компанія «GlobalQuickWeb» для кожного проєкту розробляє на вебсайті категорію «Блог», у якій регулярно оновлюється актуальна експертна інформація, що, з одного боку, буде корисна для читачів, а з іншого – вкотре нагадає потенційним клієнтам про ефективність ваших товарів та послуг.

Пам’ятайте, навіть найкращий продукт на ринку не стане успішним без належного рекламного супроводу. Саме якісне наповнення сайту та просування сторінок у соціальних мережах вашого бренду відіграє ключову роль не тільки у збільшенні продаж, але й побудові міцних стосунків з вашими потенційними клієнтами.

Отримайте детальну консультацію від наших експертів. Телефонуйте: +38 050 132 9710

Твітнути