Друк

Багато клієнтів, що приходять до нас за просуванням та створенням сайту, цікавляться питанням, чи варто замовляти цілий комплекс, якщо є можливість обрати окремі послуги? Ми рекомендуємо комплексний підхід не лише, щоб заробити гроші. Ми знаємо про його ефективність та розуміємо цінність злагодженої командної роботи над ресурсом.

В даній статті поговоримо про те, що входить у комплекс з просування та який ефект отримують клієнти від кожної послуги.

Що таке комплексне просування вебсайту та з чого воно складається?

Це командний підхід до проведення рекламної кампанії сайту в мережі Інтернет.

У комплексне просування сайту входить:

  • Аудит ресурсу

Обов’язково проводиться перед запуском кампанії з метою збору даних, необхідних для підготовки сайту до просування у мережі.

  • Розробка семантичного ядра

Виконується підбір та аналіз ключових слів та висловів, які будуть використовуватися при просуванні в пошукових системах та контекстній рекламі

  • Оптимізація сайту

Здійснюється ряд програмних та технічних робіт для популяризації веб-сторінки в пошуковій мережі, зменшення помилок в коді та застосовуються найкращі практики, які дійсно дають відчутний позитивний ефект при оцінці сайту пошуковими системами.

  • Копірайтинг

Написання SEO-текстів з правильно підібраними ключовими словами та технічними параметрами для підвищення пошукового трафіку.

  • Контекстна реклама

Введення та налаштування контекстної реклами для досягнення максимальних результатів від її роботи.

  • Реклама та ведення бізнес-сторінок у соціальних мережах.

Використання соцмереж, як одного з інструментів маркетингу, для залучення цільової аудиторії.

  • Регулярний моніторинг досягнень та результатів з веденням звітів.

Які переваги комплексного просування?

  1. Комплексне просування націлене на залучення більшої кількості потенційних клієнтів на сайт замовника.

На відміну від класичного просування, коли сайт популяризують з декількома ключовими словами, при комплексному просуванні сайту, охоплення ключових слів завжди в рази більше. Це не лише збільшує потік користувачів на ресурсі, але й підвищує впізнаваність конкретної компанії та бренду.

  1. Ще одна перевага – це строки.

Потік користувачів на сайт замовника потрохи збільшується з перших днів початку дії кампанії. Тоді, як при класичному просуванні, перших досягнень не варто чекати раніше, ніж через 3-4 місяці.

  1. Стабільний результат.

У випадку будь-яких непередбачених ситуацій, пов’язаних з пошуковими системами, (таких як зміна алгоритму, збій в роботі), трафік зацікавлених користувачів на веб-ресурсі не знижається так різко, як при класичному просуванні. Наприклад, у випадку зміни алгоритму, сайт може втратити всі позиції по тим декільком запитам, які використовували при класичному просуванні. Як наслідок, статистика відвідування може різко знизитись, або взагалі, стати нульовою. Тоді, як при комплексному підході, охоплення ключових слів настільки велике, що зміна позиції сайту по декільком запитам не так явно відображається на кількості відвідувачів.

  1. Персоналізація видачі.

Останнім часом, пошукові системи-лідери намагаються зробити видачу результатів пошуку за запитами користувачів персоналізованою. Це означає, що за одним і тим же запитом, різні користувачі отримують кардинально різні результати. Тобто, просування ресурсу за декількома ключовими словами чи виразами не має під собою попереднього важливого сенсу і стає безцільно викинутими коштами замовника. Комплексне просування – єдиний, на сьогодні, дієвий спосіб для просування товарів чи послуг у мережі Інтернет.

Цілий офіс маркетологів на варті вашого бізнесу

Компанія GlobalQuickWeb готова допомогти вашому бізнесу стати успішним за допомогою злагодженої командної роботи. Кожен, з наших спеціалістів займається своєю справою самовіддано та працює над проектом до досягнення максимального результату. І наостанок, декілька фактів, що змусять по-іншому подивитись на цінність нашої роботи:

Звертайтесь до нас і ми допоможемо вашому бізнесу стати кращим серед кращих. Консультація та прорахунок цін на проведення робіт – абсолютно безкоштовні. Ми чекаємо на Вас!

Твітнути