Друк

Період карантину створив спартанські умови для бізнесу різних масштабів. З його початком перестали функціонувати розважальні заклади, заклади громадського харчування, ВУЗи та школи, садки і магазини. Це – відчутний удар по кишеням власників та найманих працівників. І чим довшим був простій, тим відчутнішими були втрати.

Декому, вдалося уникнути банкрутства та фінансових проблем, завдяки власній винахідливості. Наприклад, власниця приватного дитячого садку у столиці швидко збагнула, що кухню закладу можна переформувати у сервіс замовлення їжі, а вихователів перекваліфікувати у нянь. Величезний прибуток отримали продавці та виробники медичних масок, рукавиць та засобів дезінфекції.

Але найважче довелося тим, чиї заклади функціонували суто оффлайн. На відміну від підприємців, що продовжили свою торгівлю через інтернет, товар таких магазинів залишився лежати на полицях, а послуги стали непотрібними. Створити власний сайт – справа, з першого погляду неважка, а от змусити його продавати та активно функціонувати – складне завдання. Тому ті, хто на час карантину не мав власного розкрученого онлайн-ресурсу, в буквальному сенсі, залишилися за бортом.

Другої хвилі пандемії можна очікувати будь-коли і будь-який успішний підприємець розуміє прямий зв’язок між карантином, самоізоляцією та бізнесом у мережі, який дозволяє отримати все необхідне, не виходячи з дому. Створювати свій ресурс коли пандемія вже почалася – занадто пізно, про нього краще подбати заздалегідь, проте ми вже чітко зрозуміли, що пандемії періодично можуть і будуть відбуватися, а тому створення вебсайту для бізнесу будь-якого формату – це мудре рішення.

Як убезпечити свій бізнес від втрат на випадок карантину?

Звісно, потрібно подумати про можливі стратегії для змін, як у випадку з приватним дитячим садком. Новий формат взаємодії зі споживачем на час карантину може не просто утримати на рівні, але й навіть збільшити прибутки. Рекомендовані напрямки бізнесу на період карантину:

Та єдиним ефективним способом для функціонування вашої справи у період застою та ізоляції – є саме перехід в режим онлайн. У звичайний же час, гармонійне поєднання оффлайн режиму з діяльністю в мережі є гарантією фінансової стійкості бізнесу, успіху та високих, а головне диверсифікованих та стабільних прибутків.


Як перевести свій бізнес в онлайн формат:

Чи можливо створити та просувати онлайн-ресурс самостійно?

Створити – можна, а от змусити його бути ефективним та продавати – навряд. Якщо тільки, ви і коваль, і кравець, і на дуду грець...

Наша компанія пропонує повний комплекс послуг зі створення сайту і його просування. Для виконання кожного етапу потрібен свій спеціаліст: IT-менеджер не може виконати роботу контент-менеджера, а копірайтер замінити маркетолога. За допомогою злагодженої командної роботи ми досягаємо високих результатів у створенні сайтів та їх просуванні.

Що отримують наші клієнти після співпраці:

Ми підходимо до розробки сайту з тією ж відповідальністю, з якою ви б будували реальний заклад. Врахувати потрібно все: від функціоналу та дизайну до технічних характеристик сайту: як от адаптація під мобільні пристрої, швидкість загрузки, наявність помилок та внутрішніх конфліктів коду, захищеність від злому тощо.

Ми вміємо сумістити цікавий та корисний контент з інструментами СЕО та маркетингу. Одне не повинно страждати від іншого, наші спеціалісти визначають семантичне ядро для пошукових систем, цікаві теми для споживача та найкращі маркетингові прийоми для продажів і поєднують все це у вашому контенті.

Ми не просто запускаємо стандартні види реклами, ми аналізуємо її ефективність і змінюємо параметри до ідеальних. Наша ціль: визначити оптимальний зміст реклами, регіон, цільову аудиторію та потреби потенційного покупця та зробити так, щоб запущений рекламний контент приносив прибуток, а не марно маячив перед очима, витрачаючи кошти.

Ми проведемо відбір аудиторії та налаштуємо її на гарячі продажі за допомогою активності, спілкування та контенту. Маркетинг у соціальних мережах, SMM (Social Media Marketing) – це один зі стовпів цифрового маркетингу, до якого не можна ставитися з легковажністю. Довірте цю справу нашим спеціалістам і ви відчуєте різницю, особливо, якщо ви вже спробували вести свої соціальні мережі, проте результат відсутній.

Завдяки роботі нашого спеціаліста з управління репутацією ви будете регулярно отримувати позитивні відгуки та високі оцінки від клієнтів. Наші спеціалісти також знають, як спонукати людину до позитивного зворотного зв’язку, а також як можна виправити негативні відгуки, якщо такі були.

Чому саме зараз?

Повторних хвиль карантину ніхто не відміняв. Виведення свого бізнесу в простори мережі – не захід на час пандемії, а підйом своєї справи на новий вищий рівень. Це ефективно вкладені кошти та проінвестований час, які принесуть відчутний результат.

Чим раніше ви почнете працювати з віртуальною стороною вашої компанії, тим менш відчутним буде період карантинних мір для вас. Крім вищеописаного комплексу послуг, компанія GlobalQuickWeb, допоможе розробити унікальну маркетингову стратегію нововведень, акцій та пропозицій, яка допоможе обернути світову кризу вам на користь. А щоб про це дізналися ваші споживачі, налаштуємо систему сповіщень та розсилок.

Ми не боїмося конкурентів та не копіюємо їх, бо знаємо, що для того, щоб стати успішнішим, достатньо стати кращим. Звертайтесь до нас за безкоштовною консультацією прямо зараз і ми разом почнемо створювати нове обличчя для вашої справи! Або ж користуйтесь формою зворотнього зв’язку, залишайте свої дані й ми вам зателефонуємо.

Твітнути