Друк

Всі, хто наважилися створити веб-ресурс і перевести власну справу в онлайн-режим стикаються з цим питанням. Сама наявність сайту, навіть якщо він якісний та функціональний, не подарує популярності та відвідувачів. Більш того, непродуктивний сайт щомісячно їсть ваші кошти, які ви платите за хостинг та обслуговування.

Якщо ви хочете отримувати від власного ресурсу трафік та дохід – необхідно займатися його просуванням. При тому, чим оперативніше цим зайнятись, тим краще, адже конкурентів ніхто не відміняв, і кожен тиждень простою відкидає вас все далі від очей потенційних клієнтів.

У статті поговоримо про те, що робити з уже створеним сайтом, розглянемо методи просування та ефект від їх використання. Поїхали!

Які засоби використовують, щоб сайт став популярним?

Умовно, можна поділити способи розкрутки на два види: ті, що працюють на комерційній основі, дають швидкий, але короткочасний результат і ті, що вимагають більше часу, коштів, але мають довгочасний ефект.

Комерційні способи – це реклама різного роду, яка миттєво приносить відвідувачів, але робить це до тих пір, поки не закінчилися кошти. Некомерційне просування – це вивід сайту на лідерські позиції за допомогою оптимізації. Зробити це складніше, результат стає видимим поступово, але він – постійний та більш тривалий.


Основні інструменти для просування ресурсу:

Найпродуктивнішим рішенням буде поєднання комерційних та оптимізуючих засобів в єдину систему. Їх правильне суміщення, дійсно, збільшить потік зацікавлених відвідувачів та готових до замовлення покупців. Кожен, із перерахованих інструментів, дає свій унікальний ефект.

Контекстна реклама приносить гарячих покупців, які готові до покупки та дозволяє вчасно потрапити на очі, оптимізований контент та блог – приведуть клієнтів через пошукову строку, завдяки правильно підібраним ключовим фразам, розсилка – забезпечить ефект пропозиції для “холодної” бази, позитивні відгуки – не лише створять репутацію, а й піднімуть сайт на вищі позиції.

Чи можна займатися просуванням самостійно?

З теоретичної точки зору – так, тому що і ведмедя можна навчити їздити на велосипеді. Проте на практиці – не варто. До нас звертається багато підприємців, які намагалися самостійно популяризувати свій ресурс, витрачали стабільно високі суми на рекламу, а доходу не було і немає.

Після відсутності результату, ті хто вирішив зекономити і самостійно просувати свій ресурс таки приходять до спеціалістів. Але найчастіше, це відбувається після того, як марно витрачені кошти на рекламу переплюнули ціну, яку ми називаємо за свої послуги. Тобто, спрацьовує, приказка: “Скупий платить двічі”.

У сучасному світі кожен може знайти корисні статті та літературу і це створює хибне відчуття того, що вивести власний сайт на високий рівень прибутків та відвідування можна власними силами. На прикладі аналогії, поставте собі питання: якщо ви прочитаєте статтю про процес лікування зубів, у вас вийде запломбувати карієс самостійно?

Декілька причин довірити просування сайту професіоналам:

Цілий відділ маркетологів на варті вашого бізнесу

За досить розумні гроші, компанія GlobalQuickWeb перетворить ваш сайт на прибутковий та вигідний ресурс. Ми проводимо командну роботу над кожним своїм проектом, не залишаючи без уваги жодного нюансу, саме це дає високі результати.

Що отримують клієнти при співпраці з нами:

Головний орієнтир нашої команди – робота з подальшим результатом. Ми знаємо, як ви любите власну справу, поважаємо чужі кошти та час, тому підбираємо індивідуальну стратегію для кожного окремого випадку. Наша ціль – бути корисними тим, хто довірив нам розвиток свого бізнесу.

Звертайтесь, і ми відповімо на всі ваші запитання у рамках безкоштовної консультації. Починайте шлях до успіху з GlobalQuickWeb!

Твітнути