Друк

Наявність власного сайту в Інтернеті дозволяє презентувати свої ідеї, товари або послуги широкому колу споживачів. Компанія GlobalQuickWeb закликає ознайомитися з основними видами сайтів, особливостями їх структури, функціоналу та призначення. Ця стаття допоможе обрати вид ресурсу, який оптимально підходить для ведення вашого бізнесу в режимі онлайн.

Інтернет-магазини

Сучасні онлайн-магазини дозволяють робити покупки за допомогою гаджету, не відриваючись від власних справ чи відпочинку. При цьому, власнику сайту не доведеться витрачати гроші на покупку чи оренду приміщення, наймати працівників, витрачатися на вивіски та зовнішню рекламу. Магазин працюватиме так само, як звичайна крамниця, проте реальна вітрина буде замінена на віртуальну.

Функціонал такого сайту дозволяє покупцю бачити весь асортимент товарів, знаходити необхідне за допомогою пошуку, оформлювати заявку, обирати колір та розміри, вказувати форму оплати. Вищесказане є основними функціями онлайн-магазину, за потреби ми розширимо та оптимізуємо їх.

Подібний різновид сайтів підходить для роздрібної та гуртової торгівлі товарами будь-якого призначення.

Інформаційний портал або електронний каталог

Такий вид сайту відрізняється від інших тим, що створюється за унікальним проектом, ніяких готових рішень при цьому, не використовується. Розробка відбувається за унікальним проектом, що націлений на задоволення потреб та задач окремого клієнта.

Такі ресурси розраховані на велику кількість відвідувачів, і потребують опрацьованої структури даних: великого інформаційного наповнення, великих масштабів сайту, рішень складних завдань. Такий різновид платформи ідеально підходить для ЗМІ, туристичних компаній, великих мережевих компаній.

Корпоративні та представницькі сайти

Багато компаній планують використовувати можливості Інтернет для просування та розвитку бізнесу. У цьому випадку, оптимальним типом сайту стане корпоративний. Він має більш складну структуру та функціональні можливості, ніж наприклад, сайт-візитка.

Корпоративний сайт є дзеркальним відображенням самої компанії з описом її діяльності, стрічкою новин і подій, описом послуг і портфоліо, робіт і матеріалів. Він надає можливість налагодити комунікацію та отримати зворотній зв’язок від клієнта. Також, при використанні такого ресурсу, можна проводити маркетингові дослідження, отримувати відгуки, організовувати розсилку новин, а також використовувати інші заходи, пов’язані з розвитком бізнесу.

Якщо, ви хочете, щоб ваша компанія паралельно існувала та розвивалась онлайн, при цьому підтримуючи престижний імідж, обирайте для себе корпоративний різновид сайту.

Сайт-візитка

Універсальний вид сайту, який підходить для малого чи середнього бізнесу. Він якнайкраще прорекламує вашу діяльність споживачам, якщо ви тільки плануєте перевести свою справу в простори Всесвітньої мережі.

Головні переваги сайту-візитки:

Сайт-візитка має невеликий розмір, який дозволяє розмістити всю важливу інформацію. При створенні візитки може використовуватися, як оригінальний, так і шаблонний дизайн, зазвичай ресурс складається з 3-5 сторінок. Вони розповідають про компанію, надають контакти та схему проїзду.

Landing-page

Цей сайт найчастіше складається з однієї сторінки. Різновид часто називають інструментом захоплення, через те, що він різко концентрує увагу користувача на окремий продукт чи послугу. На такій сторінці розміщують достатню кількість інформації про товар, щоб людина швидко прийняла рішення про покупку.

Також, на ній частково реалізовані елементи інтерфейсу, для виконання необхідних задач: отримання контактів, оформлення замовлення, підписка на розсилку, відправка особистих даних, як заявки на покупку. Часто робота таких сторінок більш ефективна, ніж інших різновидів сайтів, особливо для продажу монопродуктів.

Це ідеальний варіант для торгівлі, при цьому не важливо продаєте ви засіб для схуднення чи сучасний телевізор.

Презентаційні або промо-сайти

Такі сайти своїм внутрішнім наповненням дуже схожі на сайт-візитку, при цьому вони відрізняються дизайном:

В більшості випадків, презентаційні сайти використовують, щоб створити позитивний імідж компанії в очах клієнтів та партнерів. З їх допомогою можна успішно рекламувати товари чи послуги або формувати репутацію.

Довірте створення сайту кращим!

Компанія GlobalQuickWeb створить сайт за індивідуальним замовленням клієнта, який буде відповідати всім потребам та особливостям бізнесу. Використання такого сайту дозволить вивести компанію на новий рівень розвитку та принесе додатковий прибуток.

Якщо ви ще не вирішили, який саме різновид сайту вам потрібен, ми запрошуємо до нас на безкоштовну консультацію по телефону або онлайн. Ви розкажете нам про ідеї відносно свого бізнесу в мережі, а ми розповімо, які види сайтів та функції будуть оптимальними саме для вас.

Ми створюємо виключно якісні ресурси, які впораються з поставленими завданнями. Ми підходимо до створення сайту з ідеєю вивести бізнес замовника на новий щабель розвитку. Сайти, розроблені нашою командою не просто існують, а дозволяють справі ставати успішнішою і приносять гроші своєму замовнику.

Не чекайте слушної миті, вона настала вже зараз! Починайте шлях до модернізації вашого бізнесу у надійному супроводі.

Твітнути