Друк

Чи вмієте ви продавати? Раніше прибуток бізнесу цілком залежав від зовнішнього вигляду персоналу, привітності продавчині, гарної вивіски чи красивої вітрини. Часи змінилися і левова частка торгівлі перейшла в режим онлайн. І тепер найуспішніші підприємці ті, хто зрозумів і на практиці застосував закони цифрового маркетингу.

 Взаємодія з сучасними технологіями дозволяє охопити куди більшу частку потенційних покупців ніж застарілі методи реклами. Але намагаючись самостійно просувати свої товари чи послуги багато бізнесменів стикаються з відсутність результату та марно втраченими коштами. GlobalQueekWeb знає, як збільшити потік клієнтів за допомогою цифрового маркетингу і як закріпити отриманий результат на довгі роки.

За допомогою яких інструментів ми просуваємо бізнес?

Перш ніж розповісти про напрямки digital-маркетингу, якими ми займаємось, хочеться акцентувати увагу на декількох індивідуальних особливостях кожного виду бізнесу, які допомагають нам підібрати продуктивні методи просування. Перш за все, ми визначаємо:

Що входить в комплекс цифрового маркетингу від нашої компанії:

Які результати приносить цифровий маркетинг?

Перед тим, як вкладати гроші в популяризацію будь-чого, хочеться передбачити майбутній результат від застосування різних інструментів. Поговоримо детальніше про те, що ваш бізнес отримає після комплексу цифрового маркетингу:

В наш час, важливо не стільки створити власну платформу, скільки зробити її зручною, зрозумілою. корисною та цікавою для користувача. У випадку з власним онлайн-ресурсом варто орієнтуватись на потреби споживача не менше, ніж при відкритті реального магазину. Для клієнта це той самий заклад, але в онлайн-режимі. Конкуренцію теж, ніхто не відміняв. Висока якість сайту - перша перевага перед іншими. Ми пропонуємо створення сайту під ключ або допрацювання вже готового.

Кожному клієнту ми створюємо унікальну кампанію, мета якої продати товар чи послугу, а не просто маячити перед очима. Контекстна реклама, реклама у соцмережах та у партнерів потребує не стільки запуску, скільки постійного аналізу на ефективність. Ми не лише підберемо оптимальні види популяризації, а й прослідкуємо за тим, щоб вони приносили результат і не витрачали кошти замовника даремно.

Гідний текстовий контент, корисний блог, відео та фотоматеріали  - перша причина відвідати ваш ресурс. Чисельність зацікавлених користувачів росте пропорційно додаванню якісних статей, описів, відповідей, роликів.

Крім оплачуваної реклами, яка діє короткостроково, ми проводимо комплекс SEO-оптимізації. За допомогою визначеного семантичного ядра пошуку, включення ключових запитів у текстовий контент, правильним мета-тегам, ви побачите свій сайт на першій сторінці пошукової системи.

Відгуки, коментарі та оцінки користувачів підвищують ступінь довіри до бізнесу. Ми знаємо все про те, як підштовхнути клієнтів до позитивних оцінок. Також, ми успішно апелюємо увагою аудиторії за допомогою нативної реклами.

Діалог і персональні звернення до користувача допомагають знайти спільну мову та підштовхнути до взаємодії. Нагадування в СМС, форми зворотного дзвінку, онлайн-помічник - основні інструменти, які ми активно налаштовуємо та використовуємо для налагодження контакту з потенційними клієнтами.

Звертайтесь до нашої компанії та отримайте безкоштовну консультацію. Ми знаємо, як досягти стабільного потоку клієнтів у автоматичному режимі і зробити ваш бізнес більш прибутковим. Скористайтесь комплексною програмою цифрового маркетингу і зробіть перший крок до успіху разом з професіоналами.

Твітнути