Друк

Якщо ще десять років тому покупки та замовлення через Інтернет не викликали особливої довіри, то на сьогоднішній день вони стали звичним явищем, більш популярним, ніж шопінг офлайн.

Будь-яка успішна корпорація має власний сайт і це закономірність, а не випадковість. Якщо ваш бізнес успішно функціонує поза простором мережі, то уявіть собі його продуктивність з виходом у всесвітню павутину. У цій статті поговоримо про те, чи варто створювати власний інтернет-ресурс і які результати це принесе для вашої справи.

Навіщо потрібен інтернет-ресурс?

Власна платформа компанії – це її візитівка і показник технічної сучасності. Це основний інструмент для того, щоб розповісти про себе користувачам та залишити позитивне враження за допомогою гарного дизайну та якісного наповнення. Для прямого діалогу з клієнтами можна використовувати онлайн-чат.

Якісна та достовірна інформація про товари, послуги та діяльність компанії дає відповіді на основні питання споживача та підштовхує його до здійснення покупки. За допомогою власного сайту співробітники, також, можуть спілкуватися й обмінюватися інформацією з колегами з віддалених філіалів.

Власники бізнесу можуть використовувати сайт в якості цілодобового віртуального офісу та з легкістю налагодити співпрацю з партнерами з віддалених регіонів.

Онлайн ресурс дозволяє продавати свої товари чи послуги клієнтам з різних точок світу і витримує набагато більший потік споживачів, ніж звичайний магазин чи заклад.

Крім збільшення кількості клієнтів, власник отримує можливість розширити асортимент товарів та послуг і йому не доведеться шукати місце, де це все фізично розмістити. До того ж, при правильних серверних налаштуваннях, сайт буде автоматично систематизувати інформацію і зберігати її.

Просувати свої товари чи послуги в мережі набагато дешевше, ніж замовляти зовнішню рекламу. Акційні пропозиції та новинки можна додавати та змінювати будь-коли, а разом із цим ще й аналізувати інтереси та активність аудиторії.

За допомогою блогу та розсилок потенційні клієнти завжди будуть у курсі чогось новенького і розширятимуть свої знання про вас. Це один із найкращих способів викликати довіру та заявити про себе світу.

Чи потрібен сайт компанії, якщо ви просуваєте бізнес у соцмережах?

Соцмережі – безкоштовний інструмент для продажів у мережі. Тут можна налагодити контакт зі споживачем, закріпити позитивну репутацію за допомогою відгуків, ділитися новинами та новинками. Але, з іншого боку, функціонал для ведення бізнесу тут надто обмежений:

Найкращий варіант для просування компанії - створення власного сайту та підкріплення його сторінкою у соцмережі. Саме такою тактикою користуються провідні успішні підприємства та власники прибуткового бізнесу

Створення сайту з нуля чи конструктори сайту?

Багато підприємців задаються питанням, чи варто витрачати гроші на роботу професіоналів, якщо можна створити ресурс через конструктор сайту. Другий варіант манить своєю дешевизною, але згодом ця економія вплине на ефективність.

З якими проблемами доведеться стикнутися при користуванні “конструкторним” сайтом:

Зверніться до професіоналів

Компанія GlobalQuickWeb допоможе створити сайт для вашої компанії з нуля або доведе вже існуючий ресурс до високих показників. Ми пропонуємо не лише створення вашого індивідуального онлайн-ресурсу, а і його популяризацію, виведення у позиції ТОП, якісне наповнення, організацію комунікації зі споживачем, налаштування реклами та соцмереж.

Запитайте про послуги нашої компанії прямо зараз і отримайте розгорнуту безкоштовну консультацію від наших спеціалістів. Щоб прийти до успіху потрібно почати йти. Виводьте свій бізнес на нові висоти разом зі справжніми профі!

І останнє, а воно ж і найперше, - в цифрову епоху якщо вашого бізнесу нема он-лайн, то у вас нема бізнесу!

Твітнути