Друк
Написання статей для сайту в Ужгороді

Уявіть собі таку картину: ви заходите на сайт компанії, а там тільки назва фірми та безліч зображень – і все…

Ви себе відчуваєте так, немов побували у дуже далеких родичів, які показують фотоальбом досягнень двоюрідного дядька, якого ви навіть не знаєте.

Така собі перспектива, правда? Навряд чи ви надовго зупинитеся на такому незрозумілому сайті. Скоріше за все перейдете на інший ресурс, де можна буде отримати корисну та потрібну інформацію про фірму.

Тому, щоб не виникало таких незрозумілих ситуацій, – потрібен для сайтів копірайтинг.

Статистика доводить, що майже 95% користувачів Інтернету перед тим, як придбати певний продукт чи послугу, завжди бажають дізнатися інформацію про компанію, яку вони обрали. І саме зі статей на сайті вони можуть це зробити!

Мета текстів на вебсайтах – це показати клієнту, що співпраця з фірмою, про яку вони  зараз читають, стане для них – відмінним рішенням!

Саме із цим завданням вдало та грамотно впорається – копірайтер.

Копірайтер – це людина, яка вміє за допомогою слів донести потенційному клієнтові  важливу інформацію та спонукає до здійснення  потрібного для компанії кроку. Це людина, яка дійсно володіє словом та повністю відчуває те, що потрібно читачеві. Адже насамперед ставить себе на його місце.

Чому послуги копірайтера стали такими важливими для бізнесу у 2021 році?

Саме за допомогою текстів копірайтер мотивує людей до певної дії.

Кожний текст на сторінках сайту має конкретну мету:

Існують 5 основних причин, навіщо бізнесу грамотний копірайтинг:

Чи варто наймати професійного копірайтера для створення текстів, чи можна писати самому?

Якщо ви – власник бізнесу і тексти є вашим пристрасним хобі, то чому б ні? Можете писати самостійно.

Проте якщо ви експерт у зовсім іншій ніші і хочете, щоб ваші тексти були грамотними, дієвими, то краще звернутися до фахівця. Оскільки копірайтер – це не тільки людина, яка просто пише тексти: це у свою чергу маркетолог, який розуміється на потребах клієнтів. І саме він зможе написати текст таким чином, щоб читач почав діяти на вашу користь.

Спершу копірайтер уважно вивчає великий обсяг інформації про компанію і все, що з нею пов'язано. Потім він детально аналізує конкурентів, цільову авдиторію фірми і ставить себе на місце клієнта, щоб правильно оцінити всі заперечення та вигідні сторони компанії.

Вивчивши всі аспекти бізнесу, копірайтер зможе створити саме ту унікальну інформацію, яка зацікавить клієнтів.

Буває, що текст спрацьовує не з першого разу. У цій ситуації копірайтер буде експериментувати: змінювати  речення, слова, абзаци, стиль написання статті. І тільки так можна буде оцінити вигідну для компанії реакцію цільової авдиторії. Варто пам'ятати, що заміна навіть двох слів у заголовку може збільшити прихід клієнтів у декілька разів!

Тож вам слід визначитися: з якою метою ви будете створювати сайт?

Чи це буде просто галерея картинок, яка не несе ніякої цінності для читача, і ваші кошти просто підуть у повітря? Чи це буде повноцінний корисний ресурс, який принесе вам реальних клієнтів та збільшення прибутку у десятки разів?

Якщо ви обрали другий варіант і вам дійсно потрібно залучити нових клієнтів до своєї компанії, то з цим завданням відмінно впорається копірайтер! Саме він напише тексти, які змотивують читача здійснити потрібну дію на вашу спільну з ним користь: ви отримаєте прибуток, клієнт – товар чи послугу.

Тому варто запам'ятати, що головна мета тексту – це довести читачеві, що саме ваша фірма – та, яку він так довго шукав і нарешті знайшов!

Твітнути